• na trhu od roku 1999
  • servis
  • odborné poradenství
0 Kč 0

V košíku nejsou vloženy žádné položky...

Zavlažovací systém Pipeline

Publikováno: 1.10. 2010
Zavlažovací systém Pipeline
ČLÁNKY

Vodní potrubí pod zemí pro snadný přístup k vodě ve všech částech vaší zahrady

Potřebujete vodu v různých oblastech vaší zahrady nebo kolem domu? Máte už dost navíjení a odvíjení dlouhých zahradních hadic? V tom případě je pro vás systém GARDENA Pipeline, trvale instalovaný pod zemí, to nejlepší řešení. Jednoduše připojíte vaši zahradní hadici k některé ze zabudovaných GARDENA vodních zásuvek ve vaší zahradě a budete mít vodu všude, kde ji budete potřebovat.

Nainstalovat a jste připraveni

Jak začít? Startovací sada obsahuje materiál pro dvě přípojná místa a lze ji snadno rozšířit. Voda bude proudit ze zásuvek podobně jako elektrická energie v domácnosti.

Přípojka vody

Vodní zásuvky lze instalovat na libovolném místě v zahradě za účelem zásobování vodou. Rychlospojka na hadici se jednoduše zastrčí na šroubení ve vodní zásuvce a voda může být použita k zavlažování nebo čištění. Integrovaná stopspojka zabraňuje vytékání vody po odpojení hadice.

Spojovací hadice

Spojovací potrubí je nainstalováno pod zemí. Představuje spojení mezi vodovodním kohoutkem a podzemně nainstalovanými vodními zásuvkami. Pro změnu směru nebo přidání nového potrubí lze použít různé přípojky ve tvaru písmene T nebo L nebo úhlové přípojky.

Odvodňovací ventil

Odvodňovací ventil slouží k automatickému vypuštění potrubí po ukončení jeho používání. Při jeho instalaci na nejnižším místě systému je celý zavlažovací systém také chráněný před mrazem.

Vodní zásuvka (připojovací místo)

Vodní zásuvka je podzemně propojena s nainstalovaným potrubím. Je propojena s vodovodním kohoutkem pomocí hadice s průměrem 19 mm (3/4”).

Box se spirálovou hadicí

GARDENA box se spirálovou hadicí obsahuje 10 metrů spirálové hadice a postřikovač. Není potřebné připojovat další hadici, spirálová hadice se snadno natáhne a po použití zmizí zpět v boxu. Pro pohodlné použití a uklizený vzhled.

Vodní zástrčka

S GARDENA vodní zástrčkou si můžete vytvořit nadzemní zdroj vody, takže vodu můžete pohodlně odebírat bez ohýbání zad - podobně jako z vodovodního kohoutku. Pro snadné a pohodlné používání, přípojka na vodní zástrčce je výkyvná a otočná.

Voda v každém koutě vaší zahrady

Díky trvale instalovanému vodnímu potrubí bude vaše každodenní zavlažování a péče o zahradu mnohem pohodlnější a flexibilnější. Jednou nainstalový systém se snadno provozuje a má v sobě zabudovanou ochranu proti nečistotám a mrazu. Široký okraj vodních zásuvek zabraňuje prorůstání trávy do krytu zásuvky. Pohodlné a bezpečné - na co čekáte?

Udělal vám článek radost? Šiřte jej dále do světa!