• na trhu od roku 1999
  • servis
  • odborné poradenství
0 Kč 0

V košíku nejsou vloženy žádné položky...

Vybereme za Vás vhodné čerpadlo nebo vodárnu Dotazníky Vám pomohou při výběru toho nejvhodnějšího čerpadla dle Vašich specifických podmínek a to jen pomocí vyplnění několika důležitých údajů - vše ostatní za Vás vyřešíme my. Po odeslání formuláře zpracujeme návrh řešení, včetně možností dodávky, dodací lhůty a samozřejmě aktuální ceny čerpadla. Naše mnohaleté zkušenosti v oblasti čerpací techniky Vám budou zárukou odborného výběru kvalitního a pro dané podmínky nejvhodnějšího čerpadla, navíc vždy s přihlédnutím na co nejpříznivější cenu.

  • VÝBĚR DOMÁCÍ VODÁRNY

    Tento dotazník vyplňte, pokud poptáváte kompletní automatický systém (domácí vodárnu) pro dodávku čisté vody do domácností, pro zahrady, závlahy apod.

  • VÝBĚR KALOVÉHO ČERPADLA

    Tento dotazník vyplňte, pokud poptáváte čerpadlo na čerpání kalů, splašků, zněčištěných vod, drenáží, zatopených sklepů apod.

  • VÝBĚR PONORNÉHO ČERPADLA

    Tento dotazník vyplňte, pokud poptáváte čerpadlo k čerpání čisté vody z vrtů, studní a jiných zdrojů

  • VÝBĚR POVRCHOVÉHO ČERPADLA

    Tento dotazník vyplňte, hledáte-li manuálně ovládané čerpadlo určené pro čerpání vody z vrtů, studní či nádrží o celkové hloubce max. 8m

Jak používat dotazníky

  • NEŽ ZAŠLETE DOTAZ

Nezapomeňte vyplnit co nejpřesněji všechny údaje ve formuláři. Pokud si nějakou hodnotou nejste jisti, uveďte alespoň přibližnou hodnotu (napište před hodnotu „cca“ nebo „asi“). Pokud uznáte za vhodné doplnit Váš formulář o nějaké další údaje nebo poznámky, vyplňte odpovídající pole. V žádném případě nezapomeňte vyplnit údaje o jménu, adrese a e-mailu – bez těchto údajů Vám nemůžeme odpovědět.

  • KDY VÁM ODPOVÍME?

Odpověď obdržíte na zvolenou adresu nejpozději do 2 pracovních dnů (standardně do 24 hodin). V případě poptávky nestandardního čerpadla Vás budeme o odpovědní lhůtě informovat. Pokud zapomenete vyplnit e-mailovou adresu, nebudeme Vám moci odpovědět. Neobdržíte-li odpověď do 3 dnů, je možné, že Vámi vyplněná adresa je chybná. V takovém případě nás neváhejte kontaktovat na horké lince 777 058 944 nebo 777 058 053.

  • KOLIK BUDETE PLATIT?

Nic. Služba je zdarma.

  • UPOZORNĚNÍ

Dovolujeme si Vás upozornit, že jsme schopni zpracovat pouze reálné nabídky, to znamená, že poptávky na čerpadla, jež by měla splňovat parametry mimo fyzikální zákony nebudeme akceptovat. Zvažte tedy předem, zda je reálné navrhnout Vám čerpadlo dle Vašich představ. Uvědomte si prosím, že zpracování Vaší poptávky může i našemu specialistovi zabrat několik hodin výpočtů a porovnávání a je tedy namístě, aby taková práce také přinesla užitek. Děkujeme za pochopení.

  • JEDEN PŘÍKLAD ZA VŠECHNY

Pro příklad uvádíme poptávku nejmenovaného zákazníka, který potřeboval čerpadlo na zásobování dvougeneračního rodinného domku s dvěma koupelnami a velkou zahradou, přičemž nechal vybudovat 38 metrový vrt o průměru 80mm s vydatností 2,5 l/min a hladinou vody 5,5m a navíc požadoval výstupní tlak 4,5 bar při průtoku 35 l/min. Z výše uvedených čísel je patrné, že realizace takové vodárny, při garanci průměrné životnosti je nemožná. Proto se raději obraťte na naši firmu, nebo jiné odborníky ve vašem místě a zvažte, zda je rozumné investovat několik desítek tisíc korun do vrtu, který je nedostačující pro jakékoliv normální použití.