• na trhu od roku 1999
  • servis
  • odborné poradenství
0 Kč 0

V košíku nejsou vloženy žádné položky...

Násady pro nářadí combisystem

Publikováno: 28.9. 2010
Násady pro nářadí combisystem
ČLÁNKY

Jak najít správnou násadu k vašemu zahradnímu nářadí GARDENA combisystem Pro nástroje Gardena nabízíme několik násad, které jsou vhodné pro zahradní nářadí řady combisystem. Násady lze kombinovat se všemi druhy zahradního nářadí combisystem, přesto je vhodné před výběrem zvážit následující aspekty

Gardena combisystem
Přizpůsobení délky násady vaší tělesné výšce a účelu použití

Se správným vybavením a technikou je možné při práci na zahradě zabránit bolesti zad. Jak dlouhou násadu musím mít u jednotlivých způsobů použití?

Zahrádkáři si často stěžují na bolesti v zádech, tomu se lze snadno vyhnout používáním správného vybavení a správným držením těla. Pokud máte na nástroji násadu s dostatečnou délkou, umožní vám to pracovat v co možná nejvzpřímenější poloze. Pomáhá to také při tažných pohybech jako je např. hrabání. Při stříhání by naopak měla být násada co nejkratší, aby se zajistilo, že se působící síla využívá co nejefektivněji. 

Při provádění úkolů ve velkých výškách, jako je např. řezání větví nebo čištění okapů, je velkým pomocníkem teleskopická násada. Její zásluhou můžete provádět práce ve výšce z bezpečného místa na zemi.

Délka násady závisí na vaší tělesné výšce. Proto jsou násady GARDENA combisystem dostupné v několika různých délkách a některé mají také teleskopickou funkci, aby se mohly lépe přizpůsobit tělesné výšce každého uživatele nebo každému účelu použití.

asistentka prodeje, zákaznický servis

Asistentka prodeje, zpracování a expedice objednávek, poradenství a komunikace se zákazníky

Udělal vám článek radost? Šiřte jej dále do světa!